[[ΖΩΝΤΑΝΆ HD#]+] Παναθηναϊκός εναντίον ΠΑΟΚ ζωντανή
Όλες οι αθλητικές μεταδόσεις - ERT.GR
Εγώ το έβγαλα, κανείς άλλος δεν το είχε! Συνεχίζεις και με ενοχλεί πάρα πολύ, είναι αντισυναδερφικό αυτό που κάνεις. Εγώ σε σέβομαι. Κανέναν σκοπό δεν έχω! » ήταν η απάντησή του. «Θα βγεις εσύ να πεις κάτι και θα σου πω ότι έχεις κακό σκοπό που το κάνεις; Ντροπή! Συνέχισε… Ό, τι λέει ο Μελισσανίδης το δεχόμαστε, ό, τι πει κάποιος άλλος έχει κακό σκοπό. Πες ότι λέω ψέματα, ότι είμαι νήπιο, συνέχισε το κρεσέντο της ΑΕΚ. Με χαρακτηρίζεις και θα κάθομαι να σε ακούω;» προσέθεσε στη συνέχεια, με τον ρεπόρτερ της ΑΕΚ να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα λεγόμενά του.
- Παναθηναϊκός(30/1, 21:00) Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα του δεύτερου γύρου Σε ποια κανάλια βλέπουμε τις ομάδες της Superleague! Όπως είναι φυσικό, ο κάθε φίλαθλος ενδιαφέρεται για το κανάλι στο οποίο θα μπορεί να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα. Η συμφωνία των δυο πλευρών (καναλιού + συλλόγου) περιλαμβάνει: Τη μετάδοση όλων των εντός έδρας αγώνων για το πρωτάθλημα της Super League, Τους εντός και εκτός έδρας φιλικούς αγώνες και Σημαντικούς αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής. Από τη φετινή σεζόν (και μέχρι το 2025), ο Ολυμπιακός θα «παίζεται» στα γήπεδα της Cosmote TV, αφήνοντας τη «στέγη» της Nova.
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Tο κανάλι που θα μεταδώσει τον αγώνα!
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Σέντρα και μετάδοση - INPAO.GR
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα Σούπερ Λιγκ Μεταδόσεις Αγωνιστικής Δείτε στη συνέχεια αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 20ής αγωνιστικής: Αγώνας Κανάλι Βόλος - Παναιτωλικός(28/1, 19:30) ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος(28/1, 20:00) Ολυμπιακός - ΟΦΗ(29/1, 16:00) ΑΕΚ - Άρης(29/1, 19:30) ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός(30/1, 18:00) Λαμία - Ιωνικός(30/1, 19:30) Αστέρας Τρ.
[ΖΩΝΤΑΝΉ ΡΟΉ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗΣ>>>>] Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ | PANATHINAIKOS FC OFFICIAL WEB SITE
Τηλεοπτικά Superleague: Που θα δούμε τα ματς της 18ης αγωνιστικήςΜε εξαιρετικό ενδιαφέρον συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ! Μετά το διπλό του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού, ο «Δικέφαλος» μπήκε δυνατά στο κόλπο του τίτλου. Την ίδια στιγμή, η ΑΕΚ πλησίασε τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό στον έναν βαθμό. «Χαρακίρι» για τον Ολυμπιακό το 1-1 στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Η επόμενη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ θα διεξαχθεί σε τρεις... δόσεις (28-30/1), με το παιχνίδι ΑΕΚ - Άρης να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα (Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ υποδέχονται ΟΦΗ και Λεβαδειακό αντίστοιχα, στην Τρίπολη αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός).
COSMOTE TV
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Η σέντρα και η τηλεοπτική μετάδοση - Όλα ΠράσιναΈνταση επικράτησε στον «αέρα» του «bwin ΣΠΟΡ FM 94. 6» ανάμεσα σε Τάσο Νικολογιάννη και Κώστα Κετσετζόγλου! Παναθηναϊκός και Stoiximan μαζί για τα 3 επόμενα χρόνια! Μάθε περισσότερα Ο Ντάνιελ Μαντσίνι αποτελεί πλέον παίκτη του Παναθηναϊκού, με την ΑΕΚ να κάνει την τελευταία στιγμή προσπάθεια να μπει… σφήνα για να αποκτήσει τον παίκτη. Η ΑΕΚ διέψευσε το σχετικό σενάριο με μια διαρροή που χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα, η οποία προκάλεσε και το ανάλογο σχόλιο από πλευράς «Τριφυλλιού». Ένταση λοιπόν επικράτησε στον αέρα του «bwin ΣΠΟΡ FM 94. 6», όταν ο Κώστας Κετσετζόγλου μετέφερε τον σχολιασμό της ΑΕΚ και ο Τάσος Νικολογιάννης αντέδρασε, αφού ήταν αυτός που έκανε γνωστό το θέμα. Όπως είναι λογικό οι τόνοι ήταν υψηλοί, αφού ειπώθηκε πως «όποιος έβγαλε το σενάριο αυτό είχε σκοπό», κάτι που προκάλεσε την οργή του «πράσινου» ρεπόρτερ! «Εγώ το έβγαλα το θέμα, κανέναν σκοπό δεν είχα! Αυτό με θίγει προσωπικά. Ρεπορτάζ είχα και το είπα.
ΠΑΟ-ΠΑΟΚ ΒΟΛΛΕΥ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ LEAGUE CUP - Viva
[[ζωντανά hd**]==] Παναθηναϊκός εναντίον ΠΑΟΚ και ζωντανή
((ΣΕ ΣΎΝΔΕΣΗ###)) Παναθηναϊκός εναντίον ΠΑΟΚ ζωντανή